Palvelut

Ylläpito & korjaukset

SOS DATA hoitaa asennukset, ylläpidon, käyttäjätuen, vianetsinnän ja huollot Mac ja PC laitteille. Asiakkaamme ovat olleet pelkästään tyytyväisiä palveluihimme. IT-tuki johon sinulla on varaa milloin vain.

Oletteko ostaneet uuden laitteen ja on ongelmia asennuksen kanssa? Voimme auttaa asennuksessa tulostimet, palvelimet, työasemat, reitittimet, modeemit ym. Meidän palvelumme sopivat sekä yritys- että yksityisasiakkaille.

Tiedostojen palautus & valvontakamerat

Meillä on laaja tekninen osaaminen ja pitkä kokemus käyttäjätuesta sekä hyvät yhteydet asiantuntijoihin. Olemme pelastaneet monet perhevalokuvat ja tärkeät tiedostot hajonneilta kovalevyiltä.

Valvontakameran avulla pidät kotiasi silmällä. Poissa ollessasi seurannan mahdollisuus luo turvaa. Pystyt hyvin seuraamaan mm. mitä huvilalla/kotona tapahtuu, onko lunta kasaantunut katoille ja näyttääkö paikalla rauhalliselta.

Asiakaskäynnit

Tarjoamme odotetun palvelun yksityishenkilöille. Kun on ongelmia tietokoneen, tulostimen tai kotiverkon kanssa, tulee turhautunut ja turvaton olo. Silloin me voimme olla avuksi edulliseen hintaan. Palvelumme sopivat kaikkien lompakoille ja tähän asti meillä on ollut vain tyytyväisiä asiakkaita. IT-tukea johon teillä on varaa.

Me noudamme ja palautamme tietokoneenne ilmaiseksi, sekä tilatessanne kulutustuotteita meiltä toimitamme ne ilmaiseksi, Tarvittaessa autamme myös asennuksissa. Ratkaisemme asiakkaiden ongelmat usein nopeammin kuin muut tukiyritykset.

Huoltosopimus yrityksille

SOS DATA tarjoaa huoltosopimuksen, kun haluatte tietokoneiden, verkon sekä muiden IT- laitteiden toimivan turvallisesti. Jokainen vika tai toimintahäiriö tietoliikenteessä aiheuttaa tarpeetonta ärsytystä sekä vähentää tehokkuutta. Sovimme säännöllisin aikavälein tapahtuvasta huollosta, jolloin käymme läpi kaikki tietokoneenne sekä niihin kuuluvat oheistuotteet ja varmistamme kaiken toimivan optimaalisesti. Autamme yritystänne kaikessa mikä liittyy tietoliikenteeseen, kehittämällä IT-ympäristöä ja helpottamalla tietokoneiden käyttöä sekä niiden ylläpitoa.

Huoltosopimuksella varmistatte tietokoneiden turvallisen käytön ja minimoitte riskin suunnittelemattomista käyttökatkoista, eikä työskentely pysähdy turhaan. Saatte nopeasti apua sekä mahdollisuuden puhelinneuvontaan ja etäohjaukseen. Tarkistamme tietokoneen loggaukset, valvomme järjestelmää ja ehdotamme parannuksia tarvittaessa.

Sopimuksemme pyrkivät olemaan hintansa arvoisia ja toimivia. Silloin voitte keskittyä siihen missä te olette hyviä sen sijaan, että laitatte aikaa temppuilevan tekniikan kanssa taisteluun.

Miksi SOS Data?

Yrityksen henkilökunnalla on pitkä kokemus asiakaspalvelusta. Meillä on lähinnä yritysasiakkaita, mutta tarjoamme tietokoneapua myös yksityisasiakkaille.

badge

Aina osaavaa, kokenutta ja ammattimaista tietokonetukea.

tools

Vain tehokas työaika laskutetaan.

wrench

Kilometrikorvauksia ei veloiteta Pietarsaaren alueella.

tummeupp

Ratkaisemme asiakkaiden ongelmat usein nopeammin kuin muut tukiyritykset.

clock

Yli 20 vuoden kokemus asiakaspalvelusta, huoltotöistä ja asiakastuesta.

truck-kun

IT-tuki johon sinulla on varaa milloin vain.

lista

Edullista ja laadukasta tukea yritys- ja yksityisasiakkaille,silloin kun on tarve.

juppi

Oma yhteyshenkilö.
+358 44 5078685

papper

Ilmainen kuljetus Pietarsaaren alueella.

hourglass

Huoltosopimus asiakkaille ilmainen puhelin- ja etäyhteystuki.

Ota meihin yhteyttä!

OSOITE:

Jaakonkatu 13
68600 Pietarsaari

( Vanha ÖT´n talo )

AUKIOLOAJAT

Maanantai-Perjantai kl. 8:15-17.00
Lauantai ja Sunnuntai suljettu

Puhelintuki Maanantai-Perjantai kl. 8:15-19:00 / Lördag 9:00-12:00

PUHELI:

Moha:
0445078685 / 0445078684

Stephen:
044 7697574

Ayoub:
044 4919461

Taikku:
044 2047146

moha

Moha

CEO & Perustaja

stephen

Stephen

IT-Konsultti

ayoub

Ayoub

Huolto & Asiakaskäynti

taikku

Taikku

Hallinto & Logistiikka