Tjänster

Underhåll & reparationer

SOS DATA arbetar med installation, underhåll, användarsupport, felsökning och reparationer för Mac och PC. Hittills har vi bara haft nöjda kunder! IT support som du har råd med när du vill.

Du har köpt en ny maskinvara och du har problem med installering / konfigurering ? Vi kan hjälpa dig att ställa in ditt nätverk, skrivare, server, arbetsstation, router, modem etc... Våra tjänster riktar sig mot både privatpersoner och företag.

Dataräddning & övervakningskameror

Vi har bred teknisk kompetens, lång erfarenhet av användarsupport och utvecklade kontakter med specialister. Vi har räddat mängder av familjebilder och viktiga dokument.

Håll koll på huset - med övervakningskamera. Att kunna titta till villan även när du inte är där kan kännas tryggt. Det blir också enkelt att hålla koll på mängden snö på taket på stugan eller se att allt ser lugnt ut hemma, när ni är på semester...

Kundbesök

Nu erbjuder vi en efterlängtad tjänst till privatpersoner. Många har problem med att datorn, skrivaren eller nätverket inte fungerar som det ska. Det nästan alla av dessa personer har gemensamt är saknaden av trygghet när problem som dessa uppstår. Nu erbjuder vi hjälp till alla er, och detta till ett väldigt förmånligt pris. Tjänsten passar alla plånböcker och hittills har vi bara haft nöjda kunder! IT support som du har råd med när du vill.

Vi har bred teknisk kompetens, Vi hämtar och lämnar eran dator kostnadsfritt och beställer ni förbrukningsvaror så levererar vi dom kostnadsfritt, och ja självklart så kan vi hjälpa dig med bytet. Vi löser ofta kundens problem snabbare än andra supportföretag.

Serviceavtal För Företag

SOS DATA erbjuder serviceavtal som behöver trygg drift av datorer, nätverk och övriga IT-produkter. Varje stopp eller driftstörning i er datormiljö skapar onödig irritation och minskad effektivitet.

Med ett serviceavtal skapar ni trygghet och minimerar risken för oplanerade driftstopp och eran verksamhet står aldrig still. Ni får snabb hjälp och möjlighet till telefonsupport och fjärrstyrning.

Vi bokar in regelbunden service hos er och ser till att alla era datorer och kringutrustning fungerar optimalt. Vi hjälper ditt företag med allt från utveckling av din IT- miljö till drift och underhåll. Detta är avtalet som fokuserar på att vara så prisvärda som möjligt, som gör att ni kan fokusera på det ni gör bra istället för att lägga tid på teknik som krånglar. Med oss kan du känna dig trygg! En egen IT-avdelning, utan dyra personalkostnader!

Varför SOS Data?

Personalen på företaget har lång erfarenhet av kundbetjäning och har främst företagskunder men erbjuder även datorhjälp för privatpersoner. Vi har bred teknisk kompetens, lång erfarenhet av användarsupport och utvecklade kontakter med specialister.

badge

Alltid erfaren, kompetent och pedagogisk datasupport.

tools

Endast effektiv tid debiteras.

wrench

Ingen kilometerersättning i Jakobstads område.

tummeupp

Vi löser ofta kundens problem snabbare än andra supportföretag.

clock

Över 30 år praktisk erfarenhet av kundbetjäning, service och support.

papper

IT support som du har råd med när du vill.

lista

Förmånlig och bra hjälp för privatpersoner och företag.

juppi

Egen kontaktperson.
+358 44 5078685

truck-kun

Fri leverans i Jakobstads område.

hourglass

Fri Telefonsupport och fri fjärrstyrning för guld Servicekontrakt kunder.

Kontakta oss!

ADRESS:

Jakobsgatan 13
68600 Jakobstad

( Gamla ÖT-huset )

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag kl. 8:15-17.00
Lördagar och Söndagar stängt

Telefon Support: Måndag-Fredag kl. 8:15-19:00 / Lördag 9:00-12:00

TELEFON:

Moha:
0445078685 / 0445078684

Stephen:
044 7697574

Ayoub:
044 4919461

Taikku:
044 2047146

moha

Moha

CEO & Founder

Morocco flag France flag UK flag Sweden flag Finland flag
stephen

Stephen

IT-Konsult

UK flag Sweden flag
ayoub

Ayoub

Service & kundbesök

Morocco flag France flag UK flag Sweden flag
taikku

Taikku

Administration & Logistik

Finland flag Sweden flag UK flag