Huoltosopimus yrityksille

Voit tuntea olosi turvalliseksi meidän kanssamme! Oma IT-osasto ilman kalliita henkilöstömaksuja!

...

Huoltosopimuksella varmistatte tietokoneiden turvallisen käytön ja minimoitte riskin suunnittelemattomista käyttökatkoista, eikä työskentelynne pysähdy turhaan. Saatte nopeasti apua ja mahdollisuuden puhelinneuvontaan ja kauko-ohjaukseen. Tarkistamme tietokoneen loggaukset, valvomme järjestelmää ja ehdotamme parannuksia tarvittaessa.

...

SOS DATA tarjoaa huoltosopimuksia heille, jotka haluavat tietokoneiden, verkon sekä muiden IT- laitteiden toimivan turvallisesti. Jokainen vika tai toimintahäiriö tietoliikenteessänne aiheuttaa tarpeetonta ärsytystä sekä vähentää tehokkuutta. Sovimme kanssanne säännöllisin aikavälein tapahtuvan huollon, jolloin käymme läpi kaikki tietokoneenne sekä niihin kuuluvat oheistuotteet ja varmistamme että kaikki toimii optimaalisesti. Autamme yritystäsi kaikessa mikä liittyy tietoliikenteeseen niin kehittämällä IT- ympäristöäsi kuin helpottamalla tietokoneiden käyttöä sekä niiden ylläpitoa.

...

Sopimuksemme pyrkivät olemaan hintansa arvoisia ja toimivia, jolloin te voitte keskittyä siihen missä te olette hyviä sen sijaan että laitatte aikaa temppuilevan tekniikan kanssa taisteluun.

Helpot sopimusehdot

Sopimusehtomme ovat helpot, meillä ei nimittäin ole sitoutumis- tai irtisanomisaikaa. Jos yhteistyö ei suju hyvin välillämme ettekä halua palveluitamme, emme näe mitään syytä sitoa teitä asiakkaaksemme väkisin. Jos taas yhteistyö sujuu hyvin, toivomme että jatkatte asiakkaanamme.