Serviceavtal för företag

Med oss kan du känna dig trygg! En egen IT-avdelning, utan dyra personalkostnader!

...

Med ett serviceavtal skapar ni trygghet och minimerar risken för oplanerade driftstopp och står eran verksamhet aldrig still. Ni får snabb hjälp och möjlighet till telefonsupport och fjärrstyrning. Vi kollar loggar, ser över system och kommer med förslag på förbättringar, när det behövs.

...

SOS DATA erbjuder serviceavtal som behöver trygg drift av datorer, nätverk och övriga IT-produkter. Varje stopp eller driftstörning i er datormiljö skapar onödig irritation och minskad effektivitet. Vi bokar in regelbunden service hos er och ser till att alla era datorer och kringutrustning fungerar optimalt Vi hjälper ditt företag med allt från utveckling av din IT- miljö till drift och underhåll.

...

Detta är avtalet som fokuserar på att vara så prisvärda som möjligt, som gör att ni kan fokusera på det ni gör bra istället för att lägga tid på teknik som krånglar.

Enkla avtalsvillkor

Våra avtalsvillkor är enkla, ingen bindningstid eller uppsägningstid. Om det inte fungerar bra mellan oss så ser vi ingen anledning att binda upp er som kund. Fungerar det däremot bra så hoppas vi att ni fortsätter som kund hos oss.